Seznam orodij

Spodaj je seznam s kratko predstavitvijo aplikacij oziroma orodij Levstikove poti. Za dostop do posamezne aplikacije kliknite na posamezno sliko na desni strani zaslona.


Spletna aplikacija Po Levstikovi poti je namenjena:

1. vsem, ki želijo pridobiti ključne informacije o Levstikovi poti;
2. obiskovalcem Levstikove poti kot pomoč pri raziskovanju kulturne in naravne dediščine;
3. orientaciji na Levstikovi poti, in sicer z vklopljenim GPS sprejemnikom na prenosni napravi in klikom na ikono 

Na vrhu strani sta povezavi do dveh aplikacij, ki sta namenjeni podrobnejši predstavitvi obeh tras in temu, da vzpodbudita tiste, ki se do sedaj še niso odpravili na pot, da to storijo v prihodnje.


Predstavitev severne trase Levstikove poti je spletna aplikacija predstavitve Levstikove poti prek severne trase v besedi, s sliko in navidezno 3D predstavitvijo poti.


Predstavitev južne trase Levstikove poti je spletna aplikacija predstavitve Levstikove poti prek južne trase v besedi, s sliko in navidezno 3D predstavitvijo poti.


Aplikacija O obisku Levstikove poti prikazuje podatke o registriranih obiskovalcih in ocenah ponudnikov storitev na Levstikovi poti.


Aplikacija Registracija obiskovalcev Levstikove poti je vprašalnik o udeležbi na Levstikovi poti. Namen vprašalnika je v spremljanju obiska na Levstikovi poti in prikazovanju podatkov širši javnosti. Registracija je anonimna, za izpolnjevanje pa boste porabili par minut.


Aplikacija Ocenjevanje ponudnikov storitev na Levstikovi poti namenjen oceni ponudnikov storitev na Levstikovi poti. V nadaljevanju vas prosimo, da podate splošno oceno o ponudnikih storitev na poti (zadovoljstvo s pijačo, hrano, zabavnim programom, ceno izdelkov, prijaznostjo domačinov ipd.). Ocenite le ponudnike, katere ste obiskali.